OVER LIZA DEKKERHay! Ten eerste, bedankt voor het hier zijn. Een klein plekje waar ik mijn gedachtes deel, mijn leven als Au pair in Amerika en mijn avonturen wanneer ik reis en de amerikaanse cultuur ontdek. Wacht, laat ik mezelf eerst even voorstel. Mijn naam is Lizaa Dekker en ik ben 23 jaar oud (2 februari 1995) en zoals ik al benoemde ik ben Au pair in Amerika sinds September 2017. Ik ben geboren in Nederland war ik ben opgegroeid in Harderwijk maar woon momenteel in Chicago, Illinois.

In 2014 verhuisde ik nadat ik mijn opleiding had behaald als Onderwijs Assistente naar Amsterdam waar ik een fulltime baan als Nanny nam. Ik werkte met plezier maar had nog steeds te behoefte om meer en meer te leren door de jaren heen. Eerlijk gezegd miste ik school en het leren haha. Ik ben gewoon geintereseerd in meer dan 1 ding! Door dit besloot ik verschillende opleidingen te gaan doen naast mijn fulltime baan. Zo deed ik een Acteer Cursus en een Make-up Artist opleding die ik behaalde in 2015. Ook ben ik nu een Certified Nutritionist door een opleiding die ik deed in 2017. 

Eind September 2017 besloot ik mijn droom na de jagen en te verhuizen naar Amerika waar ik momenteel werk als fulltime Au pair. Hier ben ik ook niet gaan stil zitten en behaalde ik naast mijn fulltime baan de opleiding Wedding And Event Planner in 2018 en mag ik mezelf een Certified Wedding And Event Planner noemen. 

Ik was altijd al bezig met haar, make-up en kleding, nog steeds... Maar dat was niet genoeg, ik wilde meer leren over alles waat voorbij kwam in mijn leven, dus wanneer ik mijn blog startte over alleen make-up en haar was dit niet genoeg voor mij. Ik wilde delen wat er op dat moment in mijn leven omging, waar ik op dat moment in geintereerd was. Want iedereen gaat door fases in het leven zo ik ook. Je bent altijd aan het veranderen en zo ook je interesses. Hierdoor besloot ik mijn blog te gaan veranderen en meer te gaan veranderen naar een Lifestyle webiste.YouTube kanaal ; 
Je moet het meeste uit het leven halen en uit jezelf, dit probeer ik ook te doen door elk doel die ik heb te behalen en elke droom waar te maken. Ik probeer gezonder te eten, grote stappen te nemen richting mijn dromen, mijn angsten onder ogen zien, reizen in Amerika en veel meer. Ik probeer mijzelf altijd uit te dagen en zoveel mogelijk van mezelf en andere te leren. Mijn reis vol obstacels, reizen in Amerika en mijn leven als Au pair deel ik graag met jullie via mijn YouTube kanaal. Mocht je interesse hebbeen om dit te zien dan kun je je nu (gratiss) abbonneren op mijn Youtube kanaal. 
Ik hoop je daar te zien! 

DISCLAIMER | Foto's en artikels op deze website zijn van www.Lizadekker.nl, Liza Dekker tenzij anders angegeven. Ik stop veel tijd in mijn website. Als je iets wilt kopieren vraag dan om toestemming.  

Share
Tweet
Share