MIJN AU PAIR LEVEN

Hay! Zoals je misschien al wel gezien hebt op mijn website... ik werk als Au Pair Amerika. Chicago Illinois om precies te zijn. Maar toch wilde ik de reden achter het werken als een Au pair in Amerika laten weten...

,... Al heel mijn leven wilde ik werken met kinderen. Ik vertelde mijn ouders altijd dat ik moeder en juf wilde worden (en kapper en cassiere, maar dat laten we even achterwegen) en heb mijn leven daar eigenlijk naar toe gewerkt en ben hier mee bezig geweest. Kinderen maken mij blij, hun kijk op leven is zo mooi en het is zo geweldig om te zien. Dat is waarom ik besloot om verder over kinderen te leren en besloot onderwijs assistente te gaan studeren. Ik leerde door middel van theorie en praktijk en liep veel stage op verschillende bassischolen. Nadat ik mijn opleiding had behaald in 2014 besloot ik te gaan werken als een fulltime Nanny in Amsterdam. Een baan waarvan ik ben gaan houden. Ik leerde een één jarige lopen, rennen praten en zo veel meer. Het was zo geweldig, ik deed die baan voor 3 jaar.

Maar zoals kinderen opgroeien deed ik dat ook. Het was tijd voor mij om iets nieuws te doen. Ik hield van mijn baan als Nanny en mijn droom was altijd om Amerika te bezoeken, dus ik besloot dit samen te gan combineren. Ik besloot te gaan werken als Au Pair in mijn droom land, Amerika. Ik kwam terrecht in een geweldig gezin in Chicago waar ik op dit moment nog steeds woon en werk. Op dit moment maak ik de Amerikaanse cultuur mee, hun land en reis ik naar verscillende staten.

Om dit alles te delen met familie, vrienden maar ook zeker jullie besloot ik het te gaan filmen voor mijn YouTube kannal en te delen via mijn website. In November Ik kreeg ook de geweldig kans om mijn Au Pair verhaal tet delen in het populaire magazine Girlz (zie foto's hieronder).


Girlz Magazine - Interview, Au pair 
                         

Als je enige vragen hebt over mijn leven als Au pair, hoe ik het deed of iets anders? Twijfel dan niet om mijn een bericht te sturen via mijn email of social media's.

Facebook ; https://www.facebook.com/liza.dekker.5
Email ; LizaDekkercontact@gmail.com

* Ik respecteer de privacy van mijn host familie en hun kinderen dus ik plaatst heen foto's of video (als hun dat niet willen) waar ze vol im het beeld staan. Ik hoop dat je dit begrijpt. 

Share
Tweet
Share