VEGAN VOOR EEN WEEK

by - Thursday, June 21, 2018


Ik zit vaak te denken over hoe mijn levensstijl is. Hoeveel junkfood ik nu eet en dat het niet goed is voor mijn lichaam. Ik werd Maandag ochtend wakker en besloot Veganistisch te gaan eten voor een week vanaf dat moment. Gewoon om het te proberen, mijn levensstijl om te gooien en me weer fit te voelen en ja daar hielp het continu junkfood eten niet bij mee.

Ik ben 8 maanden geleden naar Amerika verhuisd om hier te gaan werken als Au pair, nu is mijn levensstijl niet erger geworden sinds dat ik hier ben hoor, mijn levensstijl was al aardig van de rails. Alleen hier kwam ik er sneller aan, overal zijn junkfood tentjes. Je pakt je auto (je hoeft er niet eens tip top voor uit te zien) en je haalt even je lunch op in de drive tru. Heel makkelijk gaat dat hier. Nou werd ik het een beetje zat. De burgers die je enorm vol maakte dat je niet meer kon ademen en de sauzen die je overal bij gooide. Ik eet nu dingen die ik niet eens in Nederland lustte...

Nu kijk ik allemaal van de gezonde filmpjes van meiden die veganistisch eten en had mijn research al eens gedaan. Ik had films en documentaires gekeken en ben het er helemaal mee eens. Veganistisch (vooral plantaardig dan) is naar mijn idee de gezondste manier om te eten. De levensstijl om je het lekkerst in te voelen en je optimaal fit te voelen. Nu was ik hiervan vorig jaar al eens overtuigd en toen had ik al de stap gezet wat ik 3 maanden had volgehouden. Maar toen ik weer terug verhuisde naar mijn moeder viel het weer allemaal in de soep. Als ik terug denk aan die 3 maanden veganistisch eten voelde ik mij fit, helder en gezond. Dus ik wilde weer terug. 

Ik vroeg op Instgram Stories of jullie dit wilde zien. Ik een week die vegan / plantaardig ging eten (en stiekem was dit natuurlijk ook een ondersteunentje voor mij). 90% zei ja en ik besloot om ook mijn camera erbij te pakken en het vast te leggen voor mijn YouTube kanaal. Ik ging op Maandag ochtend ''cold turkey'' iets wat goed werkt voor mij en ging de uitdaging aan. Éen week ging ik vegan / plantaardig eten en zien wat het deed met mijn lichaam en of ik het door kon zetten. 

Voor meer foto's over dit onderwerp of mijn reisjes in America Check mijn Instagram: @LizaDekker


Vegan voor een week

Follow my adventures on my socials ; 

0 COMMENTS