Another step closer to my dream!! [Au Pair Journey, America]

by - Monday, April 03, 2017

Hi! First, how nice that you come with me on this trip/this huge adventure. From the beginning I wanted to filming everything so that I later could watch these vlogs back, but I also wanted to share these adventures I will (hopefully) make. We started this adventure together and we are another step closer to my dream.. Have fun watching!

Dutch ;
Hi! Ten eerste, wat leuk dat je met mij mee deze reis / dit enorme avontuur mee maakt. Vanaf het begin wilde ik graag alles filmen zodat ik zelf alles terug kon zien maar ook om alle gave avonturen die ik ( hopelijk ) mee ga maken te delen met jullie. We zijn dit avontuur samen begonnen en we zijn alweer een stap dichter bij mijn grote droom.. Veel kijk plezier!

Nog een stap dichterbij mijn droom!! - LizaDekkerVlogs 032
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs (dutch spoken)

0 COMMENTS