What a work! [Au Pair Joruney, America]

by - Sunday, April 02, 2017


Hi! I am almost ready with my application! I am doing the last preparation today and I am going to be busy editing my video. In addition, I also occasionally take a break and we pay a visit to my grandma! PS; I would really like to show you the  '' introduction video '' , unfortunately, this can not to certain privacy reasons by the people/children in the video. Have fun wachting my vlog! 

Dutch;
Hi! Het is allemaal bijna klaar! De laatste voorbereiding maak ik af en ik ga druk aan het bewerken van mijn video. Daarnaast moet ik af en toe ook een pauze nemen en brengen we een bezoekje aan mijn oma! PS; Ik zou heel graag de ''introduction video'' aan jullie willen laten zien, helaas kan dit niet om bepaalde privacy redenen van de mensen/kinderen die er in voor komen. Wel heel veel kijk plezier! Liefs.

Bijna klaar! [Au Pair Journey, Amerika] - LizaDekkerVlogs 031
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs (dutch spoken)


0 COMMENTS