WHERE DO I GET MY FOOD INSPIRATION FROM?

by - Monday, March 13, 2017


I regularly get the question where I get my inspiration for my breakfast, lunch or dinner from. 8 weeks ago I turned my lifestyle around and I went from eating bread for breakfast and french fries and pizza for dinner to walking to my fridge and see what for vegan recipe I can make. I understand how difficult it is and in this video I answer that question.

Dutch ; 
Ik krijg regelmatig de vraag waar ik mijn inspiratie voor mijn ontbijt, lunch of avond eten vandaan haal. Ik ben 8 weken geleden begonnen met deze levensstijl en ik ben van het ontbijten met brood naar even naar mijn koelkast lopen, kijken wat ik kan maken gegaan. Ik snap dat het heel lastig is en ik leg in deze video uit hoe ik aan mijn inspiratie kom. Liefs

WAAR HAAL IK MIJN MAALTIJD INSPIRATIE VANDAAN? [ VEGAN ] - LizaDekkerVlogs 024
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( dutch spoken )

LET'S CONNECT ; 

0 COMMENTS