To the gym, stepping out of my comfort zone

by - Friday, March 17, 2017

Hi! In this vlog you see something I haven't done in 8 months. Eight months ago I got a knee inury when I wanted to start running.. This is unfortunately not over but with injury tape, healthy eating and the sun it is the best time to get back to the gym. Although this is a very big step ( the gym is not my favorite place to be ) I step out of my comfort zone and go for it!

Dutch :
Hi. In deze vlog zie je iets wat ik al 8 maanden niet meer gedaan heb, naar de sportschool gaan. Ik heb 8 maanden geleden een knie blessure opgelopen toen ik wilde beginnen met hardlopen ( heel erg balen want ik wil zooo graag kunnen hardlopen). Dit is helaas nog steeds niet helemaal over maar met blessure tape, het gezonde eten en de zon die nu volop schijnt is het nu wel tijd om weer naar de sportschool te gaan. We doen het natuurlijk rustig aan maar bewegen kan best. Hoewel dit een hele grote stap is ( de sportschool is niet mijn favoriete plek ) stap ik toch uit mijn comfort zone en gaan we ervoor! Liefs.


Let's connect ; 


Naar de sportschool - LizaDekkerVlog 026
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs (dutch spoken)

0 COMMENTS