ROOMTOUR AMSTERDAM 2017

by - Saturday, March 11, 2017


Hi! In this vlog I'll show you my room in Amsterdam. I am moving to Harderwijk in about two months and I just wanted to show you my room now it is still furnished.. I'm not going into details but let you see the overall. Also I tell you guys about my blog.. When you are from YouTube, say ; hi!

Dutch ; 
hi! In deze vlog laat ik jou mijn kamer in Amsterdam zien. Ik ga over iets minder dan twee maanden verhuizen naar Harderwijk en ik wilde nog wel even mijn kamer op film hebben, leuk voor later en misschien ook voor jullie. Ik  ga niet in details op maar laat het allemaal even globaal zien. Ook vertel ik jullie over mijn blog... Ben je hier vanuit YouTube? Comment ; Hi!


ROOMTOUR AMSTERDAM 2017 - LizaDekkerVlogs 023
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( dutch spoken ) 

LET'S CONNECT ; 

0 COMMENTS