Au Pair Application [Au Pair Journey, America]

by - Wednesday, March 22, 2017


Hi! In this vlog I am pretty early ( for a Saturday) to do some yoga. Then I start my day with filling in my Au Pair Application form for America. This is what I have to fill out so that the Au Pair Agency knows who I am, What my reference's are, what my experiences are etc. Then I to a vegan restaurant for lunch with Bregje ( a friend ), after that I will be busy again with my Application. Almossst done!

Dutch : 
Hi! In deze vlog sta ik redelijk vroeg op ( voor een zaterdag ) om yoga te doen. Dan begin ik mijn dag met het invullen/aanvullen van mijn boekingspakket voor Amerika. Dit is alles wat ik moet invullen zodat het AuPair bureau weet wie ik ben, wat mijn referentie's zijn, ervaringen zijn etc. Daarna ga ik met Bregje ( een vriendin ) lunchen om vervolgens weer verder te gaan met mijn boekingspakket. Bijnaaaa klaar.. Liefs


Boekingspakket invullen [Au Pair Journey, Amerika] - LizaDekkerVlogs 027
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs (dutch spoken)

0 COMMENTS