YOGA + MY MORNING ROUTINE

by - Friday, February 24, 2017


Hi! As some of you know since I have my lifestyle change I wanted to get up earlier than normal. I am an evening person and I have to admit that sometimes it is hard for me to wake up early. Because I needed a reason to get up early I started doing yoga.. It is Wednesday today and I am free this morning so I could wake up later than normal. I'll show you what my morning routine is in which I show you a few yoga exercises. Don't forget to like and subscribe to my YouTube channel!

Dutch ; 
Hi! Zoals sommige van jullie weten sta ik sinds dat ik mijn levensstijl heb veranderend vroeger op dan normaal. Ik ben een avond mens en ik moet eerlijk zeggen dat het mij soms zwaar valt, maar we blijven doorgaan! Omdat ik een reden nodig had om vroeg op te kunnen staan ben ik beginnende yoga gaan doen ( ik ben een enorme beginneling hierin ). Het is vandaag woensdag, ik ben in de ochtend vrij dus ik kon iets later opstaan dan op een werkdag. Ik laat jou kort zien wat mijn ochtend routine is waarin een paar yoga oefeningen te zien zijn. Vergeet je niet een like te geven en te abonneren op mijn kanaal :) Liefs!

YOGA + KLEINE OCHTEND ROUTINE - LizaDekkerVlogs 020
YouTube channel ; LizaDekkerVlogs ( dutch spoken )


LET'S CONNECT ; Instagram - Facebook - YouTube - Bloglovin' 

0 COMMENTS