ALREADY LOST 6 KG & MY NUMBER ONE FAN!

by - Thursday, February 16, 2017


Hi ! In this vlog I share something very special with you, something that has never happened before. At least not on purpose.. but I've had a big change for the past 3 weeks. Something I totally did not expect but I am very happy with it. Also, my mother wanted to taste my lasagna, we found my number 1 fan and I get very excited about popcorn.. Have fun watching!

Dutch ; 
Hi! In deze vlog deel ik iets heel leuks met jullie, iets wat nog nooit gebeurd is. In ieder geval niet bewust.. maar ik heb er de afgelopen 3 weken een grote verandering voor gemaakt. Iets wat ik totaal niet had verwacht maar natuurlijk heel blij mee ben. Verder komt mijn moeder mijn lasagne proeven, ontdekken we mijn nummer 1 fan en worden enorm enthousiast van popcorn.. Veel kijk plezier!

AL 6 KG KWIJT & MIJN NUMMER 1 FAN - LizaDekkerVlogs 017
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( dutch spoken ) 


LET's CONNECT ; 

0 COMMENTS