CHANGING MY LIFESTYLE

by - Friday, January 20, 2017


Hi! I think this vlog needs an explanation... 
In this vlog you will see that I am researching about diffrent eating patterns because I really want to change my lifestyle. This means ; Cookbooks, the internet and new, healthy groceries. I am really nervous about taking you with me on this journey but we are going for it! I am taking you though every moment of this journey, the ups and downs. No pressure though.. haha!! Are you going with me on this journey? Questions and Tips are always welcome! Enjoy watching and don't forget to subscribe!

Dutch ;
Hi! In deze vlog zie je dat ik op onderzoek uit ga aangezien ik graag mijn eetpatroon / levensstijl wil gaan veranderen ( drastisch ). Dat betekend ; Kookboeken, het internet op en nieuwe gezondere boodschappen. Ik vindt het heel spannend om jou hierin mee te nemen maar we gaan er toch voor! Ik neem jou echt in alles mee, ups en downs. No pressure though.. haha!! Ga jij met mij deze reis aan om het doel ''levensstijl veranderen'' te realiseren? Vragen of tips zijn natuurlijk altijd welkom :).

MIJN LEVENSSTIJL VERANDEREN - LizaDekkerVlogs 008
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( Dutch spoken )

Let's connect ; 

0 COMMENTS