GOING TO AMERICA AS AN AU-PAIR

by - Monday, January 23, 2017


Hi! In this vlog I will do my last groceries before I will ( really ) start my Vegan - Plant based lifestyle adventure. To my surprise I also find Vegan Cheese and I'm going to taste it right away, am I going to like it? I also make you familiar with my (exciting) plans for the upcoming year and we are together entering a new chapter. Enjoy!

Dutch ; 
Hi! In deze vlog zie je dat ik de allerlaatste boodschappen in huis haal voordat ik (echt) begin aan mijn Vegan - Plantaardig eten avontuur. Tot mijn verbazing vindt ik ook nog eens Vegan kaas en ga ik die gelijk proeven, zal deze niets luster dit lekker vinden? Ook maak ik jou bekend met mijn ( spannende ) plannen voor aankomend jaar en gaan we samen een nieuw hoofdstuk in. Veel kijk plezier!ALS AU-PAIR NAAR AMERIKA - LizaDekkerVlogs 009
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( Dutch Spoken )

let's connect ; 

4 COMMENTS