A CHRISTMAS PRESENT FOR MYSELF!

by - Tuesday, December 27, 2016


Hi! I am posting my first vlog today! It's still a bit of searching with how everything works but I will succeed haha! In this vlog I slept at my mothers house because of Christmas, also, I went to the city with my cousin Marcella to do some Christmas shopping. I bought two gifts for myself and saved one for Christmas day. The couldn't wait to open the other present so that's what I did and of course I showed you. 

What do you think of my first vlog? Hope to see you in the next one!

Dutch ; 
Hi! Ik heb mijn eerste vlog online gezet vandaag! Het is nog steeds een beetje zoeken met hoe alles werkt maar het gaat mij lukken haha! In deze vlog zie je dat ik bij mijn moeder ben vanwege de kerst, ook ging ik naar de stad met mijn nicht Marcella en doen we wat kerst aankopen. Ik kocht twee cadeau's voor mezelf waarvan ik één in de kerstboom heb gelegd. Ik kon met het andere cadeau niet wachten en ik open deze gelijk!

Wat vind je van mijn eerste vlog? Ik hoop je in de volgende vlog weer te zien! Liefs.EEN KERSTCADEAU VOOR MEZELF! - LizaDekkerVlogs 001
YouTube Channel ; LizaDekkerVlogs ( dutch spoken )

LET'S CONNECT ;  

0 COMMENTS